• Attila véleménye

   Mielőtt elkezdtem Dórával tanulni, azelőtt nem szerettem az angolt és nem is nagyon mertem használni még azt a kevés tudásomat sem. Viszont már az első pár óra után éreztem, hogy fejlődök és egyre könnyebben veszem az akadályokat. Szűk egy év után az angoltudásom a sokszorosa lett és már a nyelvvizsga is meglett. Megszerettette velem a nyelvet és már örülök ha van lehetőségem használni. 

  Attila
  Személyi edző, tanuló

 • Imre véleménye

   Dórához pár hónapnyi magánúton történő nyelvtanulás után jutottam el, addigra éppen csak egy meglehetősen alapfokú szókinccsel, nyelvtudással rendelkeztem. Mint másoknak is, elsősorban nekem is a diplomámhoz volt szükségem egy angol középfokú (ráadásul üzleti) nyelvvizsgára, mindamellett, szerettem volna valódi tudást és egy olyan erős nemzetközileg is ismert és elismert bizonyítványt megszerezni, amit később akár külföldön is elfogadnak a munkáltatók.
  Dóra nagy tapasztalattal rendelkezik az üzleti nyelv oktatásában is, ismeri a nyelvvizsga elvárásokat, személyiségéből és egyéniségéből kifolyólag rendelkezik azon képességekkel, hogy az órákat érdekessé, szórakoztatóvá és kellemessé tegye, mindeközben rendkívül értékes, valódi a a való életben kitűnően használható tudást ad át. Az angol nyelvet kifogástalanul, akcentus nélkül beszéli, sok-sok év oktatói tapasztalattal rendelkezik, óráit angolul tartja, a mindennapi élet aktualitásait, érdekes témákat feszegetve játszva tanulja meg az ember a nyelvet – így nehezebben tanuló, akár fiatal akár idősebb korosztálynak is kiváló választás. 

  Azóta több ismerősöm számára ajánlottam Őt, közülük mindenki sikeres nyelvvizsgát tett, eredményes oktatáson vett részt, véleményük az enyémmel megegyezik. Számomra Ő garancia, ha nyelvtanulásról van szó, bátran ajánlom hát figyelmetekbe a személyét illetve a nyelviskoláját, a GlobalTeam nyelviskolát. 

  Imre
  Business Relationship Manager