Miért nyitottam a nyelviskolát?

 

"I had a dream some years ago that...."
"Volt egy álmom évekkel ezelőtt, hogy ........."


Én Mindig is álmom volt egy saját nyelviskola, miután eldöntöttem, hogy angol nyelvtanár leszek.

19 évesen mentem Angliába, minimális angol nyelvtudással azon tudásomra hagyatkozva melyet az általános és középiskolai években tanultam. 2 és fél évig éltem és tanultam Manchester-ben, ahol a Manchester Academy of English Nyelviskolába jártam. Másfél év elteltével letettem a Cambridge First Certificate of English vizsgát majd azt követően fél év múlva a Cambridge Advanced English vizsgát. Az idő alatt sokminden szerettem volna lenni, fitnesz edzőtől légi utaskísérőn át idegenvezetőig. Azonban, amikor a felsőfokú vizsgára készültem akkor jöttem rá, hogy mennyire szeretem az angolt, és hogy én ezt a nyelvet szeretném másoknak is megtanítani. Nemcsak a nyelvet, hanem a nyelv szeretetét, az angol nyelv sokszínűségét, kultúráját.

Hazajöttem, hogy elvégezzem az angol nyelvtanári egyetemi képzést. Már másodévesen elkezdtem nyelviskolában tanítani és diplomám megszerzése után továbbra is nyelviskolában folytattam a tanítást, ahol megszereztem mindazt a tapasztalatot mellyel a lehető legtöbbet és a leghatékonyabban tudok egy nyelvtanulónak segíteni elérni az angol nyelvben kitűzött célját.

Nyelviskolám alapításakor azt a célt tűztem ki magam elé, hogy maximálisan támogatni fogom diákjaink nyelvtanulását. Olyan, szakmailag jól felkészült nyelvtanárokat kértem fel, akik színvonalas és jó hangulatú órákat tartanak, vidám, színes egyéniségek és nagyon segítőkészek.

 

Magamról, mint angol nyelvtanár

Én mint nyelvtanár

  • 2002 óta tanítok, mesterdiplomámat 2007-ben szereztem a Debreceni Egyetemen.
  • 2004-től 2007 ig tolmácsként is folyamatosan dolgoztam. Az évek során mindenféle korosztályt tanítottam akik az élet különböző területéről jöttek.
  • Tanítottam laboranalítikát az egyetemen, üzleti angolt cégeknél, vállalatoknál, külföldi diákokat az egyetemen.
  • Nyelvvizsgára készülő diákjaim sikeresen vizsgáznak mind közép-és felső fokon.

Szerintem az a jó angol óra, ahol mind a diák és a tanár jól érzi magát, és a tanulás maga kellemes időtöltés. Számomra nagyon fontos a kommunikáció, a beszédközpontúság az órán angol nyelven, - én is így tanultam meg beszélni - így lehet megtanulni, elsajátítatni szófordulatokat, kifejezéseket könnyebben.


Imádok tanítani, boldoggá tesz a sikeres nyelvtanuló.
Kulcsfontosságú óráimon a színes és érdekes tananyag mellett a jó hangulat, a gyakorlás és természetesen nem utolsósorban a folyamatos fejlődés.

Angolul tanulni nem nehéz! Lehet azt vidáman, jókedvvel, könnyedén tenni, az egész csak választás kérdése. Válaszd Te is iskolánkat, hogy bebizonyíthassuk neked